Kurs for PPT og Helse

 

 

Påmelding 

 


 

Våre e-læringskurs er tilgjengelige 24/7

Som standard får du tilgang til e-læringskurset i 30 dager. Etter disse 30 dagene vil lenken slutte å virke. Hvis dette ikke er nok tid, ta kontakt med Hogrefe med forespørsel om utvidelse. Vi kan kun gi utvidelse hvis det er ledig tilgang til plattformen (begrenset antall).


 

Art.nr: 500-860


ABAS-3 for testledere

Pris: 750 kr

 

E-læringskurs

Les mer om ABAS-3

 

Dette kurset introduserer deg for ABAS-3 som verktøy, gjennom historien til fem personer i helsevesenet. Du vil bli kjent med relevante begreper, hvordan du administrerer, skårer og tolker ABAS-3, samt hvordan du kan bruke kartleggingen til å utforme tiltak.

Kurset tar omtrent 3-5 timer å gjennomføre, avhengig av hvor mye tid du bruker på hver del. 

Dette er ikke et sertifiseringskurs. For å få full nytteverdi av kurset bør du har testkompetanse eller veiledes av en med testkompetanse, og ha tilgang til manual og normtabeller. Det henvises flere steder i kurset til manualen der du kan finne mer informasjon om et tema, eller fordype deg i tabeller.

Tre moduler

Første modul introduserer deg for de fem personene vi skal følge gjennom kurset og konseptet "adaptive ferdigheter". Du får en oversikt over hvordan ABAS-3 er konstruert og standardisert, og hvorfor dette kan være et godt verktøy i en utredningsprosess.

Denne andre modulen tar for seg administrering og skåring, og gir deg oversikt over hva du bør tenke på før under og etter administrering av ABAS-3. I denne modulen får du mulighet til å øve deg på å skåre en kartlegging. Du må følgelig ha tilgang til manualen med normene.

I tredje og siste modul introduseres du for tilleggsanalyser av ABAS-3. Du får igjen mulighet til å gjennomføre disse analysene på en faktisk case. Du blir videre introdusert for fagpersoners diskusjon av tolkning og tiltak. Deretter vil du stifte bekjentskap med ABAS-3 intervensjonsguide og få en rask innføring i hvordan testen kan brukes til å utforme tiltak.

Du kan gå frem og tilbake i modulene som du selv ønsker.

 

Betingelser

Standard for E-læring

 

Påmelding


 

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din