Verdt å vite

Papirformat og digitalt

Flere av våre tester er utviklet og utgitt både i papirformat og digitalt.
Velg det formatet som egner seg best for din virksomhet

Les mer om digitale Hogrefe Testsystem, HTS

Personvern og sikkerhet

Ved å kjøpe og bruke Hogrefes testmetoder, forplikter du deg til å sørge for at testen brukes på forskriftsmessig måte. Alt testmateriell må holdes forsvarlig låst og ingen tester må – hverken helt eller delvis – fremvises for utenforstående utover det som reguleres gjennom lovgiving for personvern og sikkerhet.

Les mer om personvern

Kategorier og kompetansekrav

Vi har satt opp vårt testutvalg i to hovedkategorier slik at det skal være lettere å finne frem til produkter som er relevante for din virksomhet.

For å ta i bruk våre verktøy stilles det bestemte kompetansekrav. I produktlisten og i testbeskrivelsene fremgår det tydelig hvilke kompetansekrav som stilles.

Klinisk psykologi: Her finner du tester og verktøy for bruk i utredning av barn og voksne. Disse testene krever kompetanse tilsvarende psykolog eller lege.

Arbeidspsykologiske tester: Her finner du tester og verktøy for bruk i forbindelse med rekruttering og lederutvikling. Testene krever psykologkompetanse eller at du er sertifisert gjennom kurs (dokumentasjon må fremlegges).

Råd ved testing på avstand

Når det ikke er mulig å gjennomføre testing lokalt.

Mye psykologisk arbeid utføres for tiden over internett og vi har mottatt spørsmål om hvordan man kan gjennomføre testing på best mulig måte. Distansetesting kan brukes som arbeidsmetode forutsatt at testingen kan utføres med tilstrekkelig kvalitet og i samsvar med etiske prinsipper og gjeldende retningslinjer.

Vi har samlet noen råd for testing på avstand; det vil si tilfeller der det ikke er mulig å gjennomføre testing lokalt.

Les råd ved testing på avstand

Slik handler du

Bestillinger behandles manuelt og fortløpende. Behandlingstid varierer avhengig av pågang og kapasitet. Det er lurt å være ute i god tid.

Hvis du ikke allerede er kunde, kan du enten opprette kundekonto for netthandel eller foreta bestilling via e-post eller i nettskjema.

Alle priser er eksklusive moms og eventuell frakt.

Les mer om hvordan du handler

sikker bestilling ikon

Trygg & upartisk

Tester og metoder basert på
forskning og vitenskap

kontakt oss ikon

Kontakt oss

Vær velkommen til å ta kontakt
med vårt kundesenter

handlevogn ikon

Levering

Din bestilling blir sendt deg i løpet
av 2-5 arbeidsdager

link til facebook

Følg oss

Følg, del og lik oss på Facebook