Bli kunde eller medlem

Hogrefe Norge har innført et digitalt system for å erstatte det manuelle systemet som har eksistert tidligere. Noen av våre kunder har vi lykkes med å overføre mellom selskapene, men ikke alle har vært registrert med oppdatert e-post og telefonnummer.

Dersom du er innkjøper for helseforetak vil det fremover være nødvendig å gjennomføre bestilling via vår e-handel. På denne måten sikrer vi som forlag at vi kun selger tester til ansatte med riktig kompetanse. Det vil fortløpende bli mulig å legge inn IO-nummer i bestillingen og få faktura sendt med EHF. Da vil vi også sikre at IO-nummeret følger ordren og bekreftelse på ordre vil legges inn i systemet vårt. Hvis du er innkjøper for flere ulike avdelinger med ulik tilgangsnivå, ta kontakt med oss for å finne en god løsning.

Dersom du ikke allerede har et kundenummer hos Hogrefe, vil dette bli opprettet samtidig med opprettelse av din netthandelkonto. Hvis du har vært kunde hos oss tidligere og ikke har mottatt innloggingsinformasjon, ta kontakt med oss. Ring oss på 413 813 05, så hjelper vi deg.

Forespørsler om opprettelse av kundekonto behandles manuelt og fortløpende. Produkter som ikke krever forhåndsgodkjenning (enkelte e-læringskurs og bøker) kan kjøpes uten medlemskap.

Opprett kundekonto for netthandel

Dersom du ikke allerede har et kundenummer hos Hogrefe, kan du opprette dette samtidig med opprettelse av netthandelkonto. Opplysningene vil utelukkende bli registrert og lagret hos Hogrefe.

Fakturaadresse

Leveringsadresse

Har du mer enn en (1) leveringsadresse, mail oss alle andre leveringsadresser: info@hogrefe.no Vi vil da legge den inn i din brukerprofil. Du velger aktuell leveringsadressen når du kommer til kassen.
Fakturametode:(Påkrevd)

Ved bestilling av tester som stiller krav til kompetanse

Angi kompetanse:

Eventuelle tilleggsopplysninger

sikker bestilling ikon

Trygg & upartisk

Tester og metoder basert på
forskning og vitenskap

kontakt oss ikon

Kontakt oss

Vær velkommen til å ta kontakt
med vårt kundesenter

handlevogn ikon

Levering

Din bestilling blir sendt deg i løpet
av 2-5 arbeidsdager

link til facebook

Følg oss

Følg, del og lik oss på Facebook