Kurs for PPT og Helse

 

 

Påmelding 

 


 

Våre e-læringskurs er tilgjengelige 24/7

Som standard får du tilgang til e-læringskurset i 30 dager. Etter disse 30 dagene vil lenken slutte å virke. Hvis dette ikke er nok tid, ta kontakt med Hogrefe med forespørsel om utvidelse. Vi kan kun gi utvidelse hvis det er ledig tilgang til plattformen (begrenset antall).


 

Art.nr: 500-879


Introduksjon til BRIEF-2

Pris: 750 kr

 

E-læringskurs

Les mer om BRIEF-2

 

Hvem egner kurset seg for?

Studenter på masternivå som har testkompetanse og/eller psykologifaglig kompetanse som en del av sitt studie. Ansatte i PPT og helse (eller lignende) som skal være testadministrator av BRIEF-2, under veiledning av en testkompetent person.

Hvis du er usikker på om du kvalifiserer til kurset ta kontakt med Hogrefe for en avklaring på vibeke.sending@hogrefe.no. Vi må sjekke din kvalifikasjon før du få tilgang til kurset.

 

Om kurset

Kurset gir deg en teoretisk innføring i BRIEF-2 som verktøy og administrasjon av BRIEF-2.

Du kan stoppe og gå ut av kursplattformen når du vil, og logge deg inn igjen når du er klar til å fortsette. Du har én måned på å gjennomføre kurset, før lenken slutter å virke. For å bestå kurset og få kursbevis, må du ha lest minst 80 % av teksten og svart korrekt på 80 % av spørsmålene. Det er mulig å besvare oppgavene flere ganger.

Det er estimert at det tar ca. 6-8 timer å gjennomføre kurset. Du kan selvsagt oppleve at du bruker lengre tid hvis du har lite kunnskap om BRIEF-2 før kurset og ønsker å sette deg grundig inn i informasjonen.

Flere steder referer kurset til manualen og hvilke sider du kan lese mer. Det er fortrinnsvis referanser til den Amerikanske originalmanualen. Du vil dermed få mer ut av kurset hvis du har tilgang til manualen.

 

Innhold

Kurset består av to moduler, hvor hver modul har et ulikt antall kapitler.

Siden du tar kurset som administrator har du kun tilgang til modul 1 og modul 3. Her får du en oversikt over fagfeltet, introduksjon til relevante begreper, blir kjent med BRIEF-2 og noe av forskningen som er gjort på verktøyet, informasjon om testenes reliabilitet og validitet og hvordan du administrerer og skårer BRIEF-2. I siste modul (modul 3) blir du kjent med BRIEF-2 screening, digital administrering og skåring og til sist to caser og en test med flervalgsoppgaver.

Modul 1: BRIEF-2: En introduksjon, gir deg en oversikt over fagfeltet, introduksjon til relevante begreper, gjør deg kjent med BRIEF-2 og noe av forskningen som er gjort på verktøyet, informasjon om testenes reliabilitet og validitet og hvordan du administrerer og skårer BRIEF-2. Etter modulen skal du kunne følge god praksis i bruk av tester, inkludert forberedelse, administrering og skåring.

Modul 3: BRIEF-2: Screening og digital versjon gir deg en innføring i kortversjonen og den digitale versjonen av BRIEF-2. Til sist blir du presentert for to case og du skal gjennomføre en liten test for å se om du har fått med deg det mest essensielle.

Kun sertifiserte testbrukere eller testbrukere som gjennomfører en sertifisering har tilgang til modul 2 som omhandler tolkning av BRIEF-2.

 

Betingelser

Standard for E-læring

 

Påmelding


 

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din