Kurs for HR

 

 

Påmelding 


 

Våre e-læringskurs er tilgjengelige 24/7

Som standard får du tilgang til e-læringskurset i 30 dager. Etter disse 30 dagene vil lenken slutte å virke. Hvis dette ikke er nok tid, ta kontakt med Hogrefe med forespørsel om utvidelse. Vi kan kun gi utvidelse hvis det er ledig tilgang til plattformen (begrenset antall).


 

 

Art.nr: 500-504


Bruk av evnetester i HR

Pris: 500 kr

 

E-læringskurs

Les mer om Hogrefe arbeidspsykologiske tester

 

Hvem egner kurset seg for?

• Ansatte i HR med masterutdanning og studenter og fagpersoner med master i psykologi.

Denne modulen er en del av følgende kurs:
​​​​​​• Sertifisering i CFT-20-R/BOMAT for HR

Hvis du er usikker på om du kvalifiserer til kurset, ta kontakt med Hogrefe for en avklaring på vibeke.sending@hogrefe.no. Vi må sjekke din kvalifikasjon før du får tilgang til kurset.

 

Om kurset

Bruk av evnetester i HR kan være en krevende affære. Som rekrutterer eller HR-medarbeider har du kanskje erfaring med skepsisen til evnetester hos oppdragsgivere og jobbsøkere? Skepsisen til evnetester skal ikke avfeies. Bruk av evnetester i HR krever at man som testadministrator holder tungen rett i munnen, og at man kjenner sitt fag.  Dette korte introduksjonskurset har som formål å formidle fire grunnregler for bruk av evnetester i HR.

Håpet er at disse fire grunnreglene vil hjelpe deg i testadministrasjonen, og sikre faglig- og etisk forsvarlig bruk av Hogrefes tester.

Det tar omtrent 1 timer å gjennomføre modulen, avhengig av hvor nøye du leser vedlagte dokumenter og rapporter og hvor mye tid du bruker på å jobbe med praktiske oppgaver.

For å bestå kurset må du lese 80 % av innholdet (i standard lesehastighet), se 80 % av filmene og svare korrekt på 80 % av de avsluttende oppgavene. Du får 30 dager til å gjennomføre kurset.

 

Læringsutbytte

Målet etter gjennomført modul er at du skal sitte igjen med ny kompetanse, uavhengig om du er klinisk psykolog, pedagog/spesialpedagog, fagperson med master i psykologi eller student. Vi ønsker å belyse at testvariasjon er nødvendig i en flerkulturell og heterogen befolkning, og at det teoretiske fundament vi legger til grunn for vår tolkning, påvirker validitet og reliabilitet av de skårene vi henter ut i den andre enden. 

 

 

Betingelser

Standard for E-læring

 

Påmelding


 

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din