Utforsk vår bredde

Hogrefe er den ledende leverandøren av tester, litteratur og tidsskrifter for læring og undervisning om psykologi, psykiatri og mental helse i Europa. Helsepersonell er en del av kjerneporteføljen, og Hogrefe er designet for å gi fagpersoner den informasjonen de trenger for å lykkes med pasienter, klienter eller ansatte.

Med kontorer i 16 land er Hogrefe representert av over 400 ansatte. Våre produkter brukes av leger i medisinske klinikker, terapeuter i private praksiser, psykologer, lærere ved skoler og universiteter, og av HR-ledelse for utvelgelse og utvikling. Vårt fokus varierer fra land til land, ettersom våre lokale kontorer er kjent med kundenes behov og kan tilpasse seg for å møte de. Det kulturelle og nasjonale mangfoldet blant vårt personale, våre kontorer og våre kunder er en kilde til inspirasjon for vårt daglige arbeid.

Våre verktøy er tilgjengelige på opptil 20 språk, med de fleste av våre bøker og vitenskapelige tidsskrifter publisert på tysk og engelsk. Vi jobber for å fremme den internasjonale utvekslingen av ideer som er viktig i forskning, slik at våre vitenskapelig baserte produkter kan brukes i en rekke ulike sammenhenger.

16

land

75

års erfaring

440

ansatte

6000

forfattere

kvinne som bærer på hogrefe veske
sikker bestilling ikon

Trygg & upartisk

Tester og metoder basert på
forskning og vitenskap

kontakt oss ikon

Kontakt oss

Vær velkommen til å ta kontakt
med vårt kundesenter

handlevogn ikon

Levering

Din bestilling blir sendt deg i løpet
av 2-5 arbeidsdager

link til facebook

Følg oss

Følg, del og lik oss på Facebook