Delta i normering

Vil du være med på å forme fremtidens testbatteri?

Hogrefe søker deg som vil være med på normering av IDS-2.

ids-2

Hva skal du?

IDS-2 er et omfattende testbatteri for vurdering av kognitivt evnenivå, eksekutive funksjoner og allmenne utviklingsområder (motorikk, språk, lesing og matematikk) for barn og ungdom i alderen 5:0-20:11 år. Testbatteriet er utviklet av de sveitsiske forskerne professor Alexander Grob (ph.d.) og Priska Hagmann-von Arx (ph.d.) og blir nå adaptert og tilpasset i flere europeiske land.

IDS-2 er allerede publisert i Nederland, Tyskland, Sveits og England.

I forbindelse med normering av hele testbatteriet, søker vi nå studenter innenfor fagområdene psykologi, spesialpedagogikk og logopedi, samt ivrige fagpersoner i praksisfeltet som kan påta seg arbeid som testleder. En testleder rekrutterer testpersoner og gjennomfører testinger med IDS-2 i tråd med testetiske retningslinjer, og bidrar dermed til å samle inn normdata i normering.

Hvem er du?

Du er tredjeårsstudent innen psykologi, spesialpedagogikk eller tilsvarende, og studerer nå master eller er ferdigutdannet.

Hvis du har formell testkompetanse er dette et pluss, men ikke nødvendig.

Hva får du?

Alle vil få tilstrekkelig opplæring i psykometri, testetiske retningslinjer og IDS-2 via e-læring. Du blir godkjent som testleder ved å gjennomføre kurset, samt bestå første test som sendes inn til godkjenning. Du blir vurdert på din evne til å administrere i tråd med retningslinjene og etablere en trygg relasjon til testpersonen.

Som testleder vil du få muligheten til å være blant de første som bruker dette testbatteriet. Du vil motta kursbevis for gjennomføring av et etikk og psykometri-kurs, samt en liten økonomisk kompensasjon ved innlevering av ti datasett eller mer.

Du får ikke kompensasjon for sertifiseringstesten, med mindre den kan brukes i sin helhet i normeringen.

Meld din interesse ved å sende oss en e-post med navn, adresse, utdanningsbakgrunn (hvis student, hvilket semester du er i), arbeidserfaring og erfaring med psykometriske tester.

Vi vurderer testledere fortløpende.

For mer informasjon/interessemelding:
Emilie Berge E-post: emilie.berge@hogrefe.no
Tlf: 481 84 270

sikker bestilling ikon

Trygg & upartisk

Tester og metoder basert på
forskning og vitenskap

kontakt oss ikon

Kontakt oss

Vær velkommen til å ta kontakt
med vårt kundesenter

handlevogn ikon

Levering

Din bestilling blir sendt deg i løpet
av 2-5 arbeidsdager

link til facebook

Følg oss

Følg, del og lik oss på Facebook