TOMM

Undersøker visuell gjenkjenning, konstruert for å skille pasienter med reelle minneproblemer fra pasienter som simulerer

TOMM, Komplett
851-000
4 875 kr
Legg i kurv
TOMM Recording Forms
25 stk*/pakke.
Angi antall pakker.

851-002
1 250 kr
Legg i kurv

Test of Memory Malingering

Av: T. N. Tombaugh

Hensikt: Undersøker visuell gjenkjenning, konstruert for å skille pasienter med reelle minneproblemer fra pasienter som simulerer

Alder: Ungdom og voksne

Administrasjon: Individuell

Brukergruppe: Aut psykolog

Tidsbruk: 15-20 min

Språk: Amerikansk originalversjon

 


 

Test of Memory Malingering (TOMM) er en test som undersøker visuell gjenkjenning. Testen er konstruert for å skille pasienter med reelle minneproblemer fra pasienter som simulerer. Testen er lett å administrere og en får raskt et reliabelt mål på om pasienten forsøker fremstille sine symptomer som verre enn de er.

TOMM brukes i en rekke sammenhenger som: Rettspsykiatri, Undersøkelser som involverer erstatning (trygdesaker, forsikringssaker etc), Generell nevropsykologisk undersøkelse etc.

TOMM er ikke sensitiv til tilstander som utviklingshemning, afasi, traumatisk hjerneskade, nevrologiske vansker og demens. Testen er validert gjennom 138 nevropsykologiske undersøkelser både fra inneliggende og polikliniske pasienter, samt 23 pasienter med hodeskade.

 


 

 
 

TOMM, Komplett inneholder: TOMM User's manual 1 stk, Set of Stimulus Booklets 1, Record Forms 25 stk*

 


 

* Forbruksmateriell

Alle priser er eksklusive moms og eventuell frakt


Andre kikket på:
Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din