SON-R 2½−7

Non-Verbal Intelligence Test

SON-R 2½−7 Scoring Forms
10 stk*/pakke.
Angi antall pakker.

474-202
370 kr
Legg i kurv
SON-R 2½−7 Patterns Booklets
10 stk*/pakke.
Angi antall pakker.

474-203
645 kr
Legg i kurv
SON-R, Scoring Program
2-8, 6-40, 2 1/2-7 och 5 1/2-17.

474-206
6 020 kr
Legg i kurv

 

SON-R 2½−7 er erstatted med SON-R 2-8

Les mer

Forbruksvarer til SON-R 2½ - 7 vil fortsatt være i salg.

 

Av: P.J. Tellegen, M. Winkel, B.J. Wijnberg-Williams & J.A. Laros

Hensikt: Ikke-verbal evnetest

Alder: 2½–7 år

Administrasjon: Individuell

Brukergruppe: Leg psykolog

Tidsbruk: 50-60 min

Språk: Engelskspråklig originalversjon

 


 

SON-R 2½−7 er en ikke-verbal intelligenstest som egner seg spesielt godt for bedømming av barn med nedsatt hørsel, barn med språkproblemer eller verbale kommunikasjonsproblemer, barn med autisme eller AST, barn med annet morsmål, barn og voksne med utviklingsforstyrrelser eller barn som kan være vanskelige å bedømme på grunn av redsel for testsituasjonen.

SON-R 2½−7 består av seks deltester: Mosaikk, Kategorier, Puslespill, Analogier, Situasjoner og Mønstre. Hver deltest inneholder 15 oppgaver. Les mer om deltesten her.

Testen måler abstrakt og konkret tenkning, spatial og visuoperseptuell evne. Den adaptive administreringsprosedyren og at testpersonen gis tilbakemelding etter hver oppgave, øker motivasjonen og bidrar til en positiv opplevelse av testsituasjonen.

Resultatet uttrykkes i IK-skårer, percentiler og referansealder. Dessuten presenteres separate totalskårer for skalaene prestasjon (Performance) og tenkning (Reasoning).

Psykometriske egenskaper
Den gjennomsnittlige reliabiliteten for deltestene i SON-R 2½−7 er .70 og for totalskåren (IK) .90. Flere studier har påvist at barn med annet morsmål presterer bedre i ikke-verbale tester som SON-R.

Normer
Testen har nye normer fra 2013 som bygger på testing av totalt 2148 barn i Nederland og Tyskland. Eksisterende SON-R 2½−7-brukere kan oppdatere sitt materiell ved å kjøpe skåringsprogrammet med de nye normene.

 

 


 
* Forbruksmateriell

Alle priser er eksklusive moms og eventuell frakt


 

Andre kikket på:
Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din