Boston Naming Test

Bedømming av benevnelsesevne hos barn, fra 7 år, og voksne

Boston Naming Test Bildebok med administreringsanvisninger (2001)
846-200
2 950 kr
Legg i kurv
Boston Naming Test Record Booklet,
25 stk*/pakke. 
Angi antall pakker.

846-202
2 100 kr
Legg i kurv

 

Av: Edith Kaplan, Harold Goodglass & Sandra Weintraub

Hensikt: Bedømming av benevnelsesevne

Alder: 5-79 år

Administrasjon: Individuell

Brukergruppe: C og D (D=logoped)

Språk: Amerikansk originalversjon


Denne versjonen av Boston Naming Test inneholder to kompletterende administreringsformer og muliggjør en mer detaljert og kvalitativ analyse.

En kortform som utgjøres av 15 av de 60 bildene i standardformen, anbefales for testledere som av ulike grunner ønsker å begrense testprosedyren, eller som et komplement til mer omfattende utredninger. Standardformen består, likesom i tidligere versjoner, av 60 svarthvite bilder som presenteres i stigende språklig vanskelighetsgrad. Testleder bedømmer latens og korrekt svar med eller uten støtte. Mulighetene for testleder til å bedømme og kategorisere avgitte svar har blitt flere i denne versjonen.

Administreringstid er 20 sekunder pr. bilde. Middelverdi og spredning presenteres for normgruppene barn og voksne, der normer nå finnes t.o.m. 79 år.

En multiple-choice form med fire svaralternativer presenteres på baksiden av de 60 bildene og administreres som et komplement til begge administreringsvariantene ovenfor.

Boston Naming Test består av en manual med bilder og administreringsanvisninger, samt Record Booklets der normene presenteres.

 


  


* Forbruksmateriell

 Alle priser er eksklusive moms og eventuell frakt


 

Andre kikket på:
Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din