Webinaret holdes av Vibeke J. Sending, Hogrefe Branch Manager

Kostnadsfritt webinar

Om d2-R: Rask, effektiv og pålitelig test av visuell konsentrasjon og oppmerksomhet

 


Fredag 3. juni kl. 14—15


 

I over 50 år har den velkjente d2-testen vært et utbredt penn- og papir (p & p) test for å måle konsentrasjon og vedvarende og splittet oppmerksomhet. Den er blant de mest anvendte psykodiagnostiske metodene i Europa, og en av de mest refererte testene i forskning. Dette er en test som har lav sammenheng med testpersonens intelligens, ettersom den først og fremst måler evnen til raskt og effektivt å skille mellom relevante og irrelevante visuelle detaljer.

Testen har god validitet og reliabilitet, er brukervennlig, har lav pris og er tidseffektiv for både testperson og testadministrator. Den kan administreres 1-1 eller til en gruppe.

Testen d2 ble utviklet for å måle kjøreferdigheter. I dag brukes den innen forskning og utvikling (bl.a. farmasøytindustrien), av skolepsykologer/PPT, i klinisk og medisinsk praksis og innen HR feltet. Den er spesielt interessant som supplement til en lese- og skriveutredning hvor man mistenker utfordringer med visuell skanning eller visuell oppmerksomhet.

Den finnes i følgende språkversjoner: Engelsk, tysk, tsjekkisk, slovakisk, dansk, finsk, nederlandsk, russisk, svensk og norsk for voksne og norsk for barn. I testplattformen til Hogrefe finnes alle disse språkversjonene tilgjengelig.

Webinaret gir deg en rask gjennomgang av d2-R og hvordan verktøyet kan brukes diagnostisk eller som grunnlag for å vurdere utviklingsutsikter i bl.a. PPT. 

Webinaret egner seg for leger, kliniske psykologer, ansatte i PPT, ansatte innen HR, i skole og studenter med testkompetanse som ønsker å få mer informasjon om d2-R.

Hogrefe tilbyr ett 1-dagers sertifiseringskurs i d2-R høsten 2022. Ta kontakt for mer informasjon. 

Velkommen til et kostnadsfritt webinar fredag den 3. juni kl 14-15.

Les mer om d2-R

Les mer om Hogrefe Testsystem, HTS

 

Påmelding

 


 

 

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din