Vi leter etter deg som vil hjelpe oss med å bygge opp kontoret i Norge

Hogrefe er et ledende testforlag i det europeiske markedet med et bredt spekter av psykologiske tester, i tillegg til at vi utgir et omfattende utvalg av sakprosa og tidsskrifter innen psykologi. For det norske markedet publiserer vi tester for klinikere, samt innen arbeids- og organisasjonspsykologi.

Den norske virksomheten styres i dag av Hogrefes forlag i Sverige. Våren 2019 åpnet vi et kontor i Oslo sentrum med ambisjon om å utvikle det norske markedet videre. Vi ser nå etter en norsktalende medarbeider som har kunnskap og interesse for psykologiske tester, og som ønsker å være ansvarlig for å bygge opp og drive den norske virksomheten. På sikt er målet å etablere en uavhengig enhet i Norge.

Personen vi leter etter, har gode entreprenøregenskaper, et stort engasjement og vilje til å satse seriøst på å styrke våre eksisterende kundekontakter. Fremfor alt bør du ha en sterk ambisjon om å bygge opp og drive virksomheten videre. Siden rollen vil fokusere på markedsføring av produktporteføljen vår, er en genuin interesse for kundemøter og salg en forutsetning.

Hogrefes testutviklingsarbeid skjer i tett dialog med ulike forskningsmiljøer. Dette arbeidet vil i utgangspunktet bli drevet av forlaget i Sverige.

Vi ser etter deg som har en relevant utdannelsesbakgrunn, fortrinnsvis høyere utdanning innen psykologi. Erfaring fra markedsføring og salg er en fordel.

 

 

For mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte Elisabeth Bech, Hogrefe Psykologiförlaget AB, elisabeth.bech@hogrefe.se, Mobil +46 707224202.

 

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din