Sertifiseringskurs i personlighetstestet TOP

 

Tirsdag 14. november kl. 9–15 (med tilgang til e-læring 1 november)
Digitalt kurs

Maks 15 plasser/kurs.

 

Kurset retter seg mot deg som har sertifisering i NEO-PI-3 eller som er organisasjonspsykolog og ønsker å utvide ditt repertoar av personhetstester til bruk i rekruttering og lederutvikling.

Etter gjennomføring av kurset mottar du et sertifiseringsbevis som gir deg rett til å kjøpe og administrere TOP. Fordi dette er et testbatteri som stiller særskilt krav til etisk bruk av test, vil man måtte møte til årlig vedlikehold av testkompetansen for å beholde sertifiseringen. Vedlikeholdskursene vil koste 750 kroner per person.

TOP er en personlighetstest som måler den mørke triaden i arbeidslivet. TOP identifiserer egenskaper som utgjøre en risiko for personens fungering i organisasjonen. Det er dermed et verdifullt supplement til NEO-PI-3 og lignede tester.

Bruksområdet for TOP er først og fremst i seleksjonsprosesser til roller hvor kandidaten har stor innflytelse over organisasjonens fungering, eller i andre roller hvor mørke trekk er spesielt viktige å få kartlagt. Testen kan også med forbehold brukes i coaching og utvikling, gitt at testleder har tilstrekkelig kompetanse om grenseoppgangen mellom disse arbeidsrelaterte trekkene og kliniske relaterte begreper. Det anbefales at man har solid faglig kompetanse for å bruke dette verktøyet i coaching.

 

Kursinnhold


E-læring

• Oppfriskingsmodul på etikk og psykometri

• Oppfriskningsmodul på personlighet og NEO-PI-3

Du får tilgang til elæringen senest to uker før kursdato.

 

Kurs

• Introduksjon til TOP

• Testens utvikling og psykometriske egenskaper

• Tolkning av resultat: Hva bør vi være oppmerksomme på?

• Etiske dilemmaer

 


 

Kursleder: Christian Winther Farstad, førsteamanuensis i organisasjonspsykologi, Institutt for Ledelse og Organisasjon, Høyskolen Kristiania. Christian har lang erfaring med psykometriske tester og har vært faglig veileder på utviklingen av den norske versjonen av TOP. I tillegg til å stå for sertifiseringen av TOP, er han tilgjengelig for veiledning.

 

Utvikler av E-læringsmodulene: Rannveig Lybeck er psykolog med mange års erfaring i testutvikling til HR markedet samt bred og lang erfaring med psykometrisk testing i praksis. Hun har utviklet og kvalitetssikret innholdet i e-læringsmodulene.

 


 

Pris

5.600:-/per deltager. Deltagelse i kurset forutsetter at man allerede har Hogrefe Testsystem, HTS, konto. Hvis du ikke har HTS konto må du ta kontakt for å opprette en før kurset.

Digital manual samt 3 digitale tester ingår i kurspriset. Du kan i tillegg kjøpe manual i papirformat til 20 % rabatt.

 


 

Påmelding

 


 

 

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din