Hogrefe Publishing Group

 


Psykologi utgjør selve kjernen i Hogrefes virksomhet

Basert på forskning og vitenskap, identifiserer, utvikler og publiserer vi tester og metoder med individet i fokus. Menneskene og deres hverdag står sterkt i vår filosofi, så vel i arbeidslivet som i klinisk virksomhet.

Siden vårt verdigrunnlag bygger på en vitenskapelig kunnskapskultur er vi kontinuerlig engasjert i utvikling. Våre spesialister holder fokus på faglige og kreative samarbeidsprosesser med ekspertisen innen psykologisk forskning og vitenskap. 

Hogrefe er et av Europas fremste psykologiforlag. Selskapet ble grunnlagt i Tyskland i 1949 av Dr. Carl Jürgen Hogrefe. I dag er Hogrefe fremdeles en uavhengig familiebedrift og vi har forlagskontorer i 14 europeiske land, i USA og Brasil.

Med et årlig opplag på hundretusentalls tester har Hogrefe et regelmessig og aktivt nærvær i bedrifter, hos myndigheter og kommuner, samt innen helsetjenestene og skoler. ​​


Våre verdier

Våre kjerneverdier gir oss veiledning og styrker oss i vårt daglige arbeid.

 

VITENSKAPELIG
Gjennom samarbeidsprosesser med spesialister innen psykologisk forskning og vitenskap bidrar vi med kvalitet og kunnskapsformidling.

PERSONLIG
Med mennesket i sentrum er vi engasjert personlig og lokalt. Vi bestreber oss på å tilby en kontinuerlig, kostnadseffektiv og trygg tjeneste.

KREATIV
Vi identifiserer kundebehov gjennom lydhørhet. Slik skaper vi grunnlaget for relevante utgivelser i kreative samarbeidsprosesser med forskere og andre samarbeidspartnere.


Vår historie

Fra Psykologiförlaget til Hogrefe

Dr Carl Jürgen Hogrefe etablerte Hogrefe Verlag i 1949. Hogrefe er en familiebedrift og drives i dag av grunnleggerens sønn, Jürgen Hogrefe. Hovedkontoret ligger i den tyske småbyen Göttingen.

Fra 2000 har Hogrefe etablert en rekke testforlag rundt i Europa og har i dag kontorer i Tyskland, Sveits, Østerrike, Storbritannia, Tsjekkia, Danmark, Frankrike, Nederland, Italia, Finland, samt Sverige og Norge.

Psykologiförlaget ble etablert i 1954 og ble drevet av Psykologförbundet fram til 1991 da forlaget gikk til private eiere. I 2006 endret Psykologiförlaget navn og ble Assessio.

I 2008 kjøpte Hogrefe Verlag Assessios kliniske og pedagogiske testportefølje. Hogrefe Psykologiförlaget ble etablert og startet prosjekter i Sverige og Norge. I 2019 fikk Hogrefe eget kontor i Norge, som i dag drives av Hogrefe Psykologiförlaget i Stockholm.


Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din