HTS 5

 

Verdt å vite

 

Papirformat og digitalt

Flere av våre tester er utviklet og utgitt både i papirformat og digitalt.
Velg det formatet som egner seg best for din virksomhet

Les mer om digitale Hogrefe Testsystem, HTS
 

Personvern og sikkerhet

Ved å kjøpe og bruke Hogrefes testmetoder, forplikter du deg til å sørge for at testen brukes på forskriftsmessig måte. Alt testmateriell må holdes forsvarlig låst og ingen tester må – hverken helt eller delvis – fremvises for utenforstående utover det som reguleres gjennom lovgiving for personvern og sikkerhet.

Les mer

 

Kategorier og kompetansekrav

Vi har satt opp vårt testutvalg i to hovedkategorier slik at det skal være lettere å finne frem til produkter som er relevante for din virksomhet.

For å ta i bruk våre instrument stilles det bestemte kompetansekrav. I produktlisten og i testbeskrivelsene fremgår det tydelig hvilke kompetansekrav som stilles.

Klinisk psykologi. Her finner du tester og verktøy til bruk i utredning av barn og voksne. Disse testene krever kompetans tilsvarende psykolog eller lege.

Arbetspsykologiske tester. Her finner du tester og verktøy til bruk i forbindelse med rekruttering og lederutvikling. Testene krever psykologkompetanse eller du er sertifisert gjennom kurs (dokumentasjon må fremlegges).

 

Råd ved testing på avstand

Når det ikke er mulig å gjennomføre testing lokalt

Mye psykologisk arbeid utføres for tiden over internett og vi har mottatt spørsmål om hvordan man kan gjennomføre testing på best mulig måte. Distansetesting kan brukes som arbeidsmetode forutsatt at testingen kan utføres med tilstrekkelig kvalitet og i samsvar med etiske prinsipper og gjeldende retningslinjer.

Vi har samlet noen råd for testing på avstand, det vil si tilfeller der det ikke er mulig å gjennomføre testing lokalt.

Les mer

 

Slik handler du

Bestillinger behandles manuelt og fortløpende. Behandlingstid varierer avhengig pågang og kapasitet. Det er lurt å være ute i god tid.

Hvis du ikke allerede er kunde, kan du enten opprette kundekonto for netthandel eller foreta bestilling i e-post eller nettskjema.

Alle priser er eksklusive moms og eventuell frakt.

Les merI venstremenyen finner du en oversikt over annen nyttig informasjon.


 

 

 

 


 

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din