Events hvor du møter Hogrefe Norge

 

 


 

Rorschach 100 års jubileumsseminar 

5.11.2021 Psykologisk institutt, Auditorium 4, UIO

Den Norske Rorschach forening arrangerer seminar med flere faglige spennende og givende foredrag om Hermann Rorschach og metodens historie. Hogrefe Gruppen har siden 1920-tallet publisert den kjente Rorschach® testen. Forlaget Hans Huber (som det het den gangen) utviklet en spesiell trykkprosess og teknikk for å få tavlene til å få den riktige farge og skygge. Denne ekspertisen er stadig i bruk i dag. Å bruke den originale versjonen er essensielt for å sikre validitet og reliabilitet i bruk av denne metoden.

Vi er derfor stolt av å sponse dette seminaret. Hogrefe kommer til å være tilgjengelig for presentasjon/demonstrasjon av våre andre kartleggings- og testverktøy. 

Vedlagt program

Rorschach testmateriale

​​​​


 

Sammen om oppdraget – En årlig nettverkssamling for fagmiljøer som arbeider med matematikkvansker

16-17.11.2021 Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Dette er den årlige nettverkssamlingen for fagmiljøene som arbeider med ulike sider og perspektiv på matematikkvansker.

Hogrefe vil være til stede som samarbeidspartner til PPT, BUP, Statped og UH-sektoren innen området psykologisk- og pedagogisk testutvikling. Ta kontakt for en uformell eller formell prat om dine behov og ideer.  

Les mer


 

Årsmøtekonferansen Norsk Nevropsykologisk Forening

18-21.11.2021 på Quality Hotel Expo, Fornebu

Hogrefe vil være til stede alle tre dager med en stand slik at du kan bli bedre kjent med våre kartleggings- og testverktøy. Hver dag vil ha et nytt tema på testene som vises frem, så kikk forbi alle tre dagene hvis du vil se hele vårt sortiment.  

Les mer

 

 

 


 

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din