E-læringskurs


 

Generelle betingelser

 

Som standard får du tilgang til e-læringskurset i 30 dager. Etter disse 30 dagene vil lenken slutte å virke. Hvis dette ikke er nok tid, ta kontakt med Hogrefe med forespørsel om utvidelse. Vi kan kun gi utvidelse hvis det er ledig tilgang til plattformen (begrenset antall).

 

Kompetansekrav

Alle e-læringskurs har kompetansekrav, som minimum stilles det krav til relevant fagkompetanse (psykologi/spesialpedagogikk/HR). Se hvert enkelt kurs for informasjon om nødvendig kompetanse.

Hvis du kjøper et kurs, uten å oppfylle kompetansekravet, kan du risikere å bli nektet tilgang til kurset. Beløpet for kurset blir ikke i dette tilfellet ikke refundert.  Vi vil be deg fremsende dokumentasjon på relevant kompetanse, hvis det ikke er åpenbart at du er kvalifisert. Hvis du er i tvil om din kompetanse er det tilstrekkelig å ta kontakt med oss på vibeke.sending@hogrefe.no.

 

Påmelding kurs

• Merk at påmeldingen er bindende.

 

Kursavgift

• Til E-læringskurserna bruker vi Klarna som leverandøren av kassen vår. 
Les mer hos Klarna

 

Avbestilling

• Avbestilling skal sendes skriftlig til Hogrefe.

• Kontohaver har rett til å gå fra avtalen ved å gi melding til Klarna innen 14 kalenderdager. Fristen løper fra den dag kontoavtalen er inngått, eller fra den dag da Kontohaveren mottar avtalevilkårene og opplysninger i samsvar med finansavtaleloven § 48, dersom dette er senere enn avtaletidspunktet. Melding skal gis til Klarnas kundeservice, kunde@klarna.no. Ved bruk av angreretten faller partenes plikt til åoppfylle kredittavtalen bort. Kontohaver skal uten unødig opphold og senest 30 kalenderdager etter at melding om angrerett er gitt, tilbakebetale kredittbeløpet og betale nominelle renter som har påløpt fra kredittmuligheten ble utnyttet til kredittbeløpet blir tilbakebetalt, jf. finansavtaleloven § 51b.
Les mer hos Klarna

.

 


 

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din