Delta i normering


 

Vi søker logoped-, spesialpedagogikk- og psykologistudenter

 

Vil du være med på å forme fremtidens testbatteri? Hogrefe søker deg som vil være med på normering av IDS-2.  

 

Hva skal du? 
IDS-2 er et omfattende testbatteri for vurdering av kognitivt evnenivå, eksekutive funksjoner og allmenne utviklingsområder (motorikk, språk, lesing og matematikk) for barn og ungdom i alderen 5:0-20:11 år. Testbatteriet er utviklet av de sveitsiske forskerne professor Alexander Grob (ph.d.) og Priska Hagmann-von Arx (ph.d.) og blir nå adaptert og tilpasset i flere europeiske land.

IDS-2 er allerede publisert i Nederland, Tyskland, Sveits og England.

I forbindelse med normering av hele testbatteriet, søker vi nå logoped-, spesialpedagogikk- og psykologistudenter som kan påta seg arbeid som administrator. En administrator rekrutterer testpersoner og gjennomfører testinger med IDS-2 i tråd med testetiske retningslinjer, og bidrar dermed til å samle inn normdata i pilotering av ovennevnte deltester. Piloteringen skal brukes for å sikre at deltestene fungerer i norsk kontekst og gjør det mulig å gjøre nødvendig tilpasninger før normering.

Hvem er du?
Du har gjennomført minst tre års studie innen psykologi eller spesialpedagogikk og studerer nå master i psykologi, spesialpedagogikk eller logopedi.

Alle vil få tilstrekkelig opplæring i psykometri, testetiske retningslinjer og IDS-2 via e-læring. Du blir godkjent som administrator ved å gjennomføre kurset, samt bestå første test som sendes inn til godkjenning. Du blir vurdert på din evne til å administrere i tråd med retningslinjene og etablere en trygg relasjon til testpersonen.

Hva får du?
Som administrator vil du få muligheten til å være blant de første som bruker dette testbatteriet. Du vil motta kursbevis for gjennomføring av et etikk og psykometri-kurs, samt en liten økonomisk kompensasjon ved innlevering av ti datasett eller mer.

Du får ikke kompensasjon for sertifiseringstesten, med mindre den kan brukes i sin helhet i normeringen.

 

Meld din interesse ved å sende oss en e-post med navn, adresse, utdanningsbakgrunn (hvis student, hvilket semester du er i), arbeidserfaring og erfaring med psykometriske tester.

Forventet oppstart er etter sommeren og vil pågå høsten og vinteren 2023/2024.

  

For mer informasjon/interessemelding: 
Emilie Berge  
Mobil: 481 84 270 
E-post: emilie.berge@hogrefe.no  

 


 

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din