Verdt å vite om arbetspsykologiske tester

 

Sikre virksomhetens viktigste verdier

Medarbeidere utgjør en av de absolutt viktigste ressursene i enhver virksomhet. Engasjerte og motiverte ansatte som trives, opplever jobben som meningsfull. Positive medarbeidere vil ønske å bidra lojalt for virksomhetens fremgang og langsiktige utvikling.  

Men for at fremgang skal bli en daglig realitet for ansatte og arbeidsgivere kreves det så vel en kvalitetssikret rekrutteringsprosess som godt lederskap. For den som har HR- og rekrutteringsansvar er pålitelige tester et avgjørende og viktig verktøy. 

I tillegg til å effektivisere rekrutteringen og avhjelpe utvelgelse blant arbeidssøkere, gir Hogrefes tester en detaljert beskrivelse av testpersonens personlige egenskaper. Både ressurser og utviklingsområder blir løftet frem.

I forbindelse med ledelsesutvikling utforskes personens vilje til ledelse. Ved nøytral og upartisk testing kan man identifiseres hvordan personlige egenskaper bidrar til eller hemmer for utvikling av lederskapet. 

Man vil kunne finne mye anvendbar informasjon gjennom nysgjerrig utforsking og analyse av testresultater.

 


 

Fleksible og tydelige testresultat

Våre testmanualer har vært gjennom en grundig oversettelses- og kvalitetssikringsprosess. Her finner du spesifikke veiledninger for testgjennomføring, evaluering og tolking. Testens bakgrunn og vitenskapelige grunnlag er også redegjort for her.   

I vår online plattform, Hogrefe Testsystem, HTS, velger testadministrator type test, innstillinger, behandler testresultater, setter opp testlinker og deltar i utarbeidelsen av testrapporter.

Testpersoner bruker datamaskin eller nettbrett for å logge seg inn direkte på riktig test. Testresultatene går direkte inn i systemet og blir presentert både tallmessig og grafisk i rapporter som enkelt kan lastes ned i PDF-format.  

Les mer om Hogrefe Testsystem HTS.

 

 


 

Til produktsiden 

 

 

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din