E-læringskurs – BRIEF-2 for sertifiserte testbrukere


500-879-2
1 000 kr
Legg i kurv

 

BRIEF-2 for sertifiserte testbrukere

E-læringskurs

Les mer om BRIEF-2

 

Hvem egner kurset seg for?

Kurset egner seg for ansatte i PPT og helse (eller lignende) som ønsker å friske opp sin testspesifikke kompetanse eller ønsker å lære mer om forskjellene mellom BRIEF og BRIEF-2.

Hvis du er usikker på om du kvalifiserer til kurset ta kontakt med Hogrefe for en avklaring på vibeke.sending@hogrefe.no. Vi må sjekke din kvalifikasjon før du få tilgang til kurset.

 

Om kurset

Kurset gir deg en teoretisk innføring i BRIEF-2 som verktøy, administrasjon og tolkning av BRIEF-2.

Du kan stoppe og gå ut av kursplattformen når du vil, og logge deg inn igjen når du er klar til å fortsette. Du har én måned på å gjennomføre kurset, før lenken slutter å virke. For å bestå kurset og få kursbevis, må du ha lest minst 80 % av teksten og svart korrekt på 80 % av spørsmålene. Det er mulig å besvare oppgavene flere ganger.

Det er estimert at det tar ca. 3-5 timer å gjennomføre kurset. Du kan selvsagt oppleve at du bruker lengre tid hvis du har lite kunnskap om BRIEF-2 før kurset og ønsker å sette deg grundig inn i informasjonen.

Flere steder referer kurset til manualen og hvilke sider du kan lese mer. Det er fortrinnsvis referanser til den Amerikanske originalmanualen. Du vil dermed få mer ut av kurset hvis du har tilgang til manualen.
 

Innhold

Kurset består av tre moduler, hvor hver modul har et ulikt antall kapitler.

Modul 1: BRIEF-2: En introduksjon, gir deg en oversikt over fagfeltet, introduksjon til relevante begreper, gjør deg kjent med BRIEF-2 og noe av forskningen som er gjort på verktøyet, informasjon om testenes reliabilitet og validitet og hvordan du administrerer og skårer BRIEF-2. Etter modulen skal du kunne følge god praksis i bruk av tester, inkludert forberedelse, administrering og skåring.

Modul 4: BRIEF-2: Tolkning, omhandler tolkning av BRIEF-2. Etter gjennomføring av modulen skal du være bedre i stand til å tolke testresultatet og vite hva du kan og ikke kan kommunisere til interessenter basert på din faglige bakgrunn og arbeidssituasjon.

Modul 3: BRIEF-2: Screening og digital versjon gir deg en innføring i kortversjonen og den digitale versjonen av BRIEF-2. Til sist blir du presentert for to case og du skal gjennomføre en liten test for å se om du har fått med deg det mest essensielle.

 

Betingelser

Standard

 


  

 

 

 

Til E-læringskursene bruker vi Klarna som leverandøren av kassen vår. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna når siden med kassen er lastet opp, for at Klarna skal håndtere ditt kjøp. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.


Hvis du er innlogget e-handelskunde, må du først logge ut for å kunne kjøpe e-læringskurs via Klarna.


Som standard får du tilgang til e-læringskurset i 30 dager.


Andre kikket på:
Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din